Symphony of the Seas – Verdens største cruiseskip

 5.-7.april 2018 var våre cruisespesialister Vanja og Lena på en kort visningstur av RCCL`s nyeste skip i Oasis-klassen – Symphony of the seas. Dette var før den startet å seile i ordinær rute fra 8.april. 20181.jpg

Flyreisen fra Trondheim passet kjempefint. Direktefly med Norwegian på onsdag kveld til Barcelona med retur lørdag. Enkelt og greit!

1 natt i forkant av seilingen bodde vi på H10 Marina Barcelona – et hotell vi har brukt mange ganger til våre kunder med gode tilbakemeldinger.

H10 Marina Barcelona ****

Hotellet ligger ca 2,5 km fra sentrum i Olympic Village og 800 meter fra bystranden. Fin beliggenhet i forhold til stranden, 10-15 min å gå til sentrum. Det er lite shopping muligheter ved hotellet, men det er ikke så langt å gå til de mange restaurantene som ligger langs strand promenaden. I Barcelona er det kjempefine sykkelstier hvis man har lyst til å komme seg rundt litt raskere. Hotellet hadde fine rom, god frokost og basseng på taket.
Oppgraderer du til Deluxe rom har du egen terasse og har tilgang til loungen hvor det alltid står et lite utvalg av «tapas» hele dagen. Veldig verdt de ekstra kronene.

 


Symphony of the Seas

Opplev fantastiske Symphony of the Seas® med en mengde fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer. Skipet er som en luksusby hvor hele familien kan finne sin drømmeferie. Du bor på et flytende hotell med et hav av fasiliteter, og får en unik kombinasjon av sol, badeferie, storbyferie og opplevelsesferie i ett. Kofferten pakker du kun opp én gang!
Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, surfesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer.

3

Symphony of the Seas seiler ut fra Barcelona sommeren 2018, men seiler i november over til Florida hvor den skal ha faste 7 netters seilinger på østlige og vestlige Karibien fra Fort Lauderdale. Sommeren 2019 kommer søster skipet Oasis of the Seas tilbake til Europa og erstatter Symphony på samme rute.

Havnene skipet seiler innom er: Palma de Mallorca, Provence (Marseilles), Firenze/Pisa (La Spezia), Roma (Civitavecchia) og Napoli. Det er også mulig å ha påstigning i Civitavecchia.

reiserute

Hvor spiser vi?

Alle måltider, tips og underholdning er inkludert i cruise prisen. Valgmulighetene er mange. I tillegg finnes ett stort utvalg av spesial restauranter som bl.a Hooked Seafood, Chops Grille, Jamie`s Italian, asiatisk Izumi og gourmet restauranten 150 Central Park. Her betaler man en cover charge fra ca USD 25 og oppover avhengig av hvilken restaurant man velger.

RCI_AN_CSDec2015_Wonderland_Lamb_1600x900-2.jpg

Puber og barer

Om bord finnes også flere puber og barer, samt nattklubb, pianobar og Casino samt en robotbar hvor drinkene lages av roboter på løpende bånd. Eller man kan sitte ned på en bar i Central Park under åpen himmel omgitt av 12000 ekte trær og planter. Her finnes også en mobil bar, Rising Tide som går mellom dekk 5 og dekk 8.

RCL_SY_Central_Park_1600x900px-1

Skipet er enormt stort – (6700 passasjerer), men det er delt opp i mange soner eller bydeler som de kaller det. Her er det områder som passer for alle i alle aldre ut i fra interesser.

Et stillere område for voksne

Er du voksen og ønsker å slappe av i litt rolig område så er Solariet ett fint sted å være. For å oppholde seg der så må man være fylt 16 år. Det ligger helt fremst i skipet med eget basseng.

 

Aktiviteter

I skipets store Vitality Spa kan man velge mellom mange herlige behandlinger for hele kroppen. Vil du ha litt action og aktivitet så beveger du deg helt akter på skipet.
På sportsområdet kan du klatre, spille minigolf, spille basket, surfe i et av de 2 surfebassengene, prøve zipline eller hva med å prøve The Ultimate Abyss – verdens høyeste rutsjebane til havs. Den går over 10 dekk! Til de små finnes Splashaway Bay – barnas badeland, fargerike vannsklier, vannkanoner og fontener.

 

Underholdning

Opplev spektakulære show – isshow, vannshow, og sceneshow, alle fremført av profesjonelle showteam!
På den store teaterscenen kan du oppleve en kortversjon av Broadway musikalen Hairspray. Hairspray_1600x900px_preview

Treningsmuligheter

Ønsker man å holde seg i form finnes det nok å gjøre for alle. Yoga, spinningtimer, løpebane på dekk på hele 670 m pr runde. det er også en 12 meter høy klatrevegg og treningsstudio for å nevne noe. Flere butikker finnes på skipets Royal promenade dekk, et område der man kan spise, drikke, shoppe eller høre på live musikk.

RCI_yoga_273

Lugarer

For familier vil du finne Ultimate Family Suite som går over 2 etasjer, kreativ, fargerik og med interiørelementer som barna kommer til å fryde seg over! Vi kan nevne krittvegg og puslevegg, spill-zone, airhockey-bord, boblebad, sklie ned fra 2 etasje, m.m. Denne suiten finner du kun på Symphony of the Seas.

 

Praktiske opplysninger

Ved innsjekk får man et elektronisk Set Sail pass. Dette ser ut som et nøkkelkort som benyttes til å betale for drikke, handle i butikker og spise i restauranter m.a.o. alt som ikke er inkludert i prisen. Det brukes også som nøkkel til lugardøren. Hvis det bestilles drikkepakke vil det også ligge på kortet.

Symphony of the Seas – opplev verdens største cruiseskip, her finnes noe for alle aldre. Se frem til et bredt utvalg av mat, drikke, underholdning og aktiviteter.

Velkommen om bord 😊

 

En kommentar om “Symphony of the Seas – Verdens største cruiseskip

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s